Måndag 11 Jan
Lunch: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Päronkräm, Gräddmjölk.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.
Tisdag 12 Jan
Lunch: Kålsoppa med fläskkorv, Bröd, Ost.
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddklick.
Middag: Stuvade makaroner, Kycklingköttbullar, Rårivna morötter.
Onsdag 13 Jan
Lunch: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning, Lingonsylt.
Dessert: Apelsinsoppa.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.
Torsdag 14 Jan
Lunch: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail, Glass.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst, Färsk frukt.
Fredag 15 Jan
Lunch: Flygande Jakob (kyckling, bacon & banan i krämig sås), Ris, Broccoli.
Dessert: Mazarin.
Middag: Bakade potatishalvor, Skagenröra, Blandad sallad.
Lördag 16 Jan
Lunch: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Jordgubbskräm, Gräddmjölk.
Middag: Färsbiff, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.
Söndag 17 Jan
Lunch: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.
Måndag 18 Jan
Lunch: Pannbiffar, Kokt potatis, Champinjonsås, Sallad.
Dessert: Yoghurt.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Leverpastej, Tomat, Färsk frukt.
Tisdag 19 Jan
Lunch: Pölsa, Stekt fläsk, Kokt potatis, Rödbetor.
Dessert: Fruktsallad, Vaniljcrème.
Middag: Potatisbullar, Keso, Lingonsylt, Rårivna morötter.
Onsdag 20 Jan
Lunch: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Remouladsås, Ärter.
Dessert: Äppelkräm, Gräddmjölk.
Middag: Köttfärssås, Pasta, Råkostsallad.
Torsdag 21 Jan
Lunch: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Middag: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.
Fredag 22 Jan
Lunch: Festlig kycklinggryta, Ris, Rotfruktsstrimlor.
Dessert: Hemlagad blåbärskräm, Gräddmjölk.
Middag: Laxpaj, Kall romsås, Sallad.
Lördag 23 Jan
Lunch: Biff alá Lindström, Kokt potatis, Gräddsås, Sommargrönsaker.
Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Grillkorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Färsk frukt.
Söndag 24 Jan
Lunch: Örtagårdsstek, Kokt potatis, Sås, Klostergrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Saftsås, Mjukt bröd, Medvurst Tomat.
Måndag 25 Jan
Lunch: Köttbullar, Stuvade makaroner, Skivade morötter.
Dessert: Fruktsoppa.
Middag: Mild potatis och purjolökssoppa, Mjukt bröd, Leverpastej, Gurka, Färsk frukt.
Tisdag 26 Jan
Lunch: Köttkorv, Kokt potatis, Senapssås, Rotfruktstrimlor.
Dessert: Drottningkräm, Gräddmjölk.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Råkost.
Onsdag 27 Jan
Lunch: Kokt fiskfilé, Äggsås, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Chokladpudding med gräddtopp.
Middag: Baconlåda, Rårivna morötter.
Torsdag 28 Jan
Lunch: Bondstuv, Rödbetor.
Dessert: Hemlagad ris i frutti med sylt.
Middag: Inlagd sill och senapssill, Kokt potatis, Ägghalvor, Tomatklyftor.
Fredag 29 Jan
Lunch: Köttfärslåda med pikant täcke, Kokt potatis, Gräddsås, Slottsgrönsaker.
Dessert: Glasstrut.
Middag: Skånsk äggakaka, Lingonsylt, Färsk frukt.
Lördag 30 Jan
Lunch: Krämig potatis och grönsaksgratäng, Stekt prinskorv.
Dessert: Plommonkompott: Gräddmjö.
Middag: Fiskburgare, Potatismos, Chilimajonnäs, Blandad sallad.
Söndag 31 Jan
Lunch: Kassler med dragongrädde, Kokt potatis, Köksmästarblandning.
Dessert: Kladdkaka med grädde.
Middag: Minestronesoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.
Måndag 1 Feb
Lunch: Fisk Bordelaise, Kokt potatis, Klostergrönsaker.
Dessert: Nyponsoppa, Småskorpor.
Middag: Nötfärsbiff, Kökets val av tillbehör, Hamburgerdressing, Blandad sallad.
Tisdag 2 Feb
Lunch: Stekt rimmat fläsk, Paltbröd, Vitsås, Lingonsylt, Råkost.
Dessert: Fruktcocktail, Glass.
Middag: Plättar, Lingongrädde, Medvurst.
Onsdag 3 Feb
Lunch: Gulaschsoppa med köttfärs, Bröd, Ost.
Dessert: Äppelpaj, Vaniljsås.
Middag: Kycklingsås med ost och basilika, Pasta, Blandad sallad.
Torsdag 4 Feb
Lunch: Fisk i ugnen med majonnäs och senapstäcke, Potatis, Rårivna morötter.
Dessert: Mangosmoothie.
Middag: Mexikansk kryddad köttfärsröra, Ris, Creme fraiche, Riven ost, Sallad.
Fredag 5 Feb
Lunch: Bräckt Falukorv, Kokt potatis, Broccoligratäng.
Dessert: Änglamat.
Middag: Torghandlarsoppa (grönsakssoppa), Polarkaka, Ost, Färsk frukt.
Lördag 6 Feb
Lunch: Sejryggfilé i hummersås, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Sommarkompott, Gräddmjölk.
Middag: Grillad kallskuren kyckling, Mimosasallad, Kokt potatis.
Söndag 7 Feb
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré, Kokt potatis, Sås, Slottsgrönsaker, Äppelmos.
Dessert: Glassbakelse.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Leverpastej, Färsk gurka.
Måndag 8 Feb
Lunch: Kycklingpannbiff, Kokt potatis, Gräddsås, Vitkålslingon, Inlagd gurka.
Dessert: Päron med gräddtopp.
Middag: Bondomelett, Smörsås, Ärter.
Tisdag 9 Feb
Lunch: Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning, Lingonsylt.
Dessert: Ananaskräm, Gräddmjölk.
Middag: Rotfruktsmedaljong, Baconsås, Blandad sallad.
Onsdag 10 Feb
Lunch: Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter.
Dessert: Blåbärssoppa.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.
Torsdag 11 Feb
Lunch: Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Middag: Köttbullar, Stuvade makaroner, Råkost.
Fredag 12 Feb
Lunch: Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.
Dessert: Körsbärskräm, Gräddmjölk.
Middag: Stekt prinskorv, Äggröra, Köksmästarblandning.
Lördag 13 Feb
Lunch: Fläskköttsgryta med morot, apelsin och ingefära, Potatismos, Inlagd gurka.
Dessert: Mjuk kaka.
Middag: Kökets val av varm soppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.
Söndag 14 Feb
Lunch: Stekt kycklingfilé med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.
Dessert: Marängcup.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Makrillpålägg.
Måndag 15 Feb
Lunch: Skinksås, Kokt potatis, Bukettgrönsaker.
Dessert: Yoghurt.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.
Tisdag 16 Feb Fettisdag
Lunch: Bruna bönor, Stekt fläsk, Sallad.
Dessert: Semla.
Middag: Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.
Onsdag 17 Feb
Lunch: Kokt fläskkorv, Potatismos, Rotfruktsstrimlor.
Dessert: Vaniljglass, Chokladkolasås.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris Ärter/Majs/Paprika.
Torsdag 18 Feb
Lunch: Kålpudding, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter, Lingonsylt.
Dessert: Hallonmousse med småkakor.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.
Fredag 19 Feb
Lunch: Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Blandad fruktkräm, Gräddmjölk.
Middag: Krämig skinkomelett, Kall chili fraichesås, Blandad sallad.
Lördag 20 Feb
Lunch: Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.
Dessert: Fruktsallad, Vaniljcrème.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.
Söndag 21 Feb
Lunch: Örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås, Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Keso, Lingonsylt, Leverpastej.
Måndag 22 Feb
Lunch: Korv á la Forsell, Kokt potatis, Råkostsallad.
Dessert: Aprikoskräm, Gräddmjölk.
Middag: Grönsakssoppa med rotfruktsstrimlor, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.
Tisdag 23 Feb
Lunch: Stekt salt sill, Kokt potatis, Löksås, Ärter.
Dessert: Nyponsoppa, Gräddtopp.
Middag: Köttbullar, Potatismos, Brunsås, Vitkålslingon.
Onsdag 24 Feb
Lunch: Isterband, Stuvad potatis, Slottsgrönsaker, Rödbetor.
Dessert: Sommarkompott, Gräddmjölk.
Middag: Pasta, Ädelostsås med skinka, Broccoli och morötter.
Torsdag 25 Feb
Lunch: Ärtsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Middag: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Varm remoulad, Rårivna morötter.
Fredag 26 Feb
Lunch: Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka.
Dessert: Piggelin, päronmousse.
Middag: Crepés, Rosenbröd, Sallad, Dressing.
Lördag 27 Feb
Lunch: Kycklinggryta med bacon och senap, Ris, Ärter,majs,paprika bl.
Dessert: Mandarinklyftor, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.
Söndag 28 Feb
Lunch: Helstekt kotlett, Brynt potatis, Sås, Bukettgrönsaker.
Dessert: Muffinskaka, Vaniljsås.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.
Måndag 1 Mar
Lunch: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Päronkräm, Gräddmjölk.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.
Tisdag 2 Mar
Lunch: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.
Onsdag 3 Mar
Lunch: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning, Lingonsylt.
Dessert: Apelsinsoppa.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.
Torsdag 4 Mar
Lunch: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail, Glass.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst, Färsk frukt.
Fredag 5 Mar
Lunch: Flygande Jakob (kyckling, bacon & banan i krämig sås), Ris, Broccoli.
Dessert: Mazarin.
Middag: Bakade potatishalvor, Skagenröra, Blandad sallad.
Lördag 6 Mar
Lunch: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Jordgubbskräm, Gräddmjölk.
Middag: Färsbiff, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.
Söndag 7 Mar
Lunch: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.
Måndag 8 Mar
Lunch: Pannbiffar, Kokt potatis, Champinjonsås, Sallad.
Dessert: Yoghurt.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Leverpastej, Tomat, Färsk frukt.
Tisdag 9 Mar
Lunch: Pölsa, Stekt fläsk, Kokt potatis, Rödbetor.
Dessert: Fruktsallad, Vaniljcrème.
Middag: Potatisbullar, Keso, Lingonsylt, Rårivna morötter.
Onsdag 10 Mar
Lunch: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Remouladsås, Ärter.
Dessert: Äppelkräm, Gräddmjölk.
Middag: Köttfärssås, Pasta, Råkostsallad.
Torsdag 11 Mar
Lunch: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Middag: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.
Fredag 12 Mar
Lunch: Festlig kycklinggryta, Ris, Rotfruktsstrimlor.
Dessert: Hemlagad blåbärskräm, Gräddmjölk.
Middag: Laxpaj, Kall romsås, Sallad.
Lördag 13 Mar
Lunch: Biff alá Lindström, Kokt potatis, Gräddsås, Sommargrönsaker.
Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Grillkorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Färsk frukt.
Söndag 14 Mar
Lunch: Örtagårdsstek, Kokt potatis, Sås, Klostergrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Saftsås, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.
Tack för din medverkan!Du har hjälpt oss att förbättra webbplatsen.
Någonting gick fel. Prova igen senare.
Kontakt matdistribution, kostenheten
Kostchef
Sonia Persson
Tel 0270-750 36
Bitr kostchef
Åsa Bergstedt
Tel 0270-754 09
Matdistribution
Enhetschef: 0270-758 21
Kontakt Söderhamns kommun
Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se
Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn